Over GeRu

Pogona vitticeps

Sinds 1994 verzorgen en kweken wij reptielen. De laatste jaren hebben wij ons toegelegd op het kweken van verschillende gekkosoorten en amfibieƫn.

Het houden en kweken van reptielen is een fantastische hobby. Je moet er echter wel rekening mee houden dat er veel bij komt kijken. Niet alleen moet je rekening houden met huisvesting, maar ook met de specifieke behoeften van elk dier. Op deze site staan bij Caresheets verschillende dieren beschreven met daarbij de juiste verzorgingsvereisten.

Voor meer informatie over de dieren die wij houden en kweken verwijzen we u graag naar de sectie Dieren. Hier staan foto's van de dieren die we hebben, met daarbij een korte beschrijving. Voor een overzicht van de dieren die we in het verleden hebben verzorgd kijk bij Dieren oud.

Doordat wij met de meeste dieren die wij hebben ook kweken, hebben wij af en toe nakweek te koop. Deze worden vermeld bij Naweek en bij Home - Nieuws. Onder Home - Nieuws zal tevens komen te staan van welk dier we wanneer eieren hebben en of er nieuwe aanwinsten zijn.

Onder menu item Extra vind je interessante artikelen en informatie die te maken hebben met de reptielenhobby.

Op al het materiaal van GeRu Reptiles rust copyright. Dat betekent dat er niks, zonder toestemming vooraf, elders mag worden gepubliceerd.

Veel plezier op deze site en heeft u vragen / interesse in dieren, dan kunt u Contact met ons opnemen